Kategoriler
Genel İzmir Satılık Ev

Yorum Böyle Olur :)

Valla tanımıyorum bu kişiyi!!!
Geçen günkü Şikayetim var başlıklı yazıma yorum yazmış. Yorum o kadar güzeldi ki bugün Palmiye Park‘a ziyarete gelen 2 müşterime aynen okudum. Kendimle de gurur duydum. 🙂
Bu sayfa sizin de işinize yaradıysa aşağıya bir yorum düşerseniz sizi de yazarım 🙂

Özgür Kahraman, çok teşekkürler…..

Serdar Bey,
O yarısmada dogru cevaplardan birini verende benim:) 2 sene ev arayıp bornova smryna meydanına yakın, yeni bayraklı belediyesinin yanından konut aldım. Bu surecte HER GUN emlak kulisindeki kosenizi ve emlak gurmesini takip ettim. Aliskanlık oldu halende takip ediyorum:) 
Cok sey ogrendim, bunun farkınada etrafımda kim ev alacaksa beni arayıp, sence nasıl diye sormasından anladım. Sizden iyi olmayayım ama bende etrafında gurme olarak(çakma gurme:) ) tanınıyorum. Bu insanı mutlu ediyor tabiki. Nasıl bu kadar sey ogrendin diye soranlara sizin sitenizi de takip etmesini mutlaka oneriyorum..
Sizden cok sey ogrenip, karli bir yatırım yaptigima inanıyorum. Altından cok daha fazlasını bana kazandırdınız. Sizi hala takip ediyorum cunku sayenize yasadigim sehirde ne olup bittigini ogrenmeye devam ediyorum.
Bana yardım ettiginizin belki tam farkında degilsinizdir, ama bilinki karli bir yatırım yaptigima inaniyorsam bunda sizin katkınızda mutlaka vardır. Bunun icin cok tesekkur ederim…

“Yorum Böyle Olur :)” için bir yanıt

Serdar Bey bende uzun zamandır Doğan Gurubunun göz bebeğiPosta Gazete'sinde reklam satış anlamındaİnşaat sektörünün sorumlusuyum.Firmalar yaptığı inşaatları satıcıyla nasıl buluşturur buna en iyi hizmeti nasıl veririm diye sürekli emlak sektörü ile ilgili arayış ve yeni bir şeyler öğrenme çabasındayım.Malum reklam fiyatları çok yüksek o nedenle müşterilerimin az parayla en etkin çalışmayı nasıl yaparımı düşünmek zorundayım.İlanverenlerimi çok seviyorum.Herbiri bana yenibir tecrübe.Hepsi benim gerçekten kendi inşaatımmış gibi düşünüyorum ve başarılı oluyorum.Sizinle tanıştıktan sonra da emlak kulisi,emlak gurmesi sayfanızı hep takip eder duruma geldim ve çok faydalanıyorum.Bazen benimle aynı fikirde olduğunuzda mutlu oluyorum..Özgür bey kendine çakma gurme demiş,Ben de size hoca kendime çekirge diyebilirim.17 yaşımdan beri bu işi yaptığım halde bu kadar çok tecrübeme rağmen sizden öğrenecek çok şeyim olduğunu düşünüyorum.sevgiyle kalın ,yolunuz hep açık olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.