Kategoriler
Çiğli Gaziemir Genel İzmir Satılık Ev

Bayramda İzmir’de Gezebileceğiniz 5 Proje!

Bayramda 2. günden sonra el öpmekten ve kavurma yemekten yorulduğunuzda eğer biraz hava almak isterseniz, dolaşmanızı önereceğim 5 proje var;

1. Palmiye Park Zirvekent; İzmir’de bünyesinde en çok 1+1 ve 2+1 daire bulunduran proje. Çiğli’nin ilk güvenlikli sitesi olan Zirvekent, harika bir İzmir ve deniz manzarasına ve bu sayfanın sahibinin çok taraflı desteğine sahip!
2. Soyak Siesta; İlk etaplarında kısa bir süre sonra hayat başlayacak olan Siesta, minik metrekareler ile marka bir projede ev sahibi olmanın yollarını anlatıyor.
3. Otuzbeşinci Sokak; Geçen hafta gazete reklamları ve güzel websiteleri ile duyurularını yaptılar. İddialı bir proje. Zor bir lokasyonda ve İzmir’linin alışık olmadığı bir konsept ile yola çıkmışlar. Umarım başarılı olur. Gerçekten farklı bir proje gibi duruyor. Fiyatları çok merak ediyorum; bayram dönüşü öğreneceğim.
4. Mavişehir Modern; Mavişehir’de hayata geçirilen şimdilik en mantıklı fiyatlı proje. Mimar Aykut Dayı aynı zamanda bizim Palmiye Park Gaziemir projemizin mimarı idi. Mavişehir’de ev arayanlar için iyi bir fırsat.
5. Palmiye Park Gaziemir; Gaziemir’in en güzel sitesi. 3 katlı mimarisi, metro durağına ve Rönesans Optimum alışveriş merkezine yakınlığı ve önündeki asırlık çamların olduğu 4500 m2 park ile şehir içinde sayfiye alanı yaşamı fırsatı sunuyor.

Herkese iyi bayramlar.

“Bayramda İzmir’de Gezebileceğiniz 5 Proje!” için 6 yanıt

Bunları hiç bilmiyordum. Haklısınız şikayetinizde. Paylaştığınız için teşekkür ederim.

serdar bey
bence bir apartmana kapıcı koymayıp(dairelerin mavisehirde kapıcısı yok sadece gun icinde temizlik icin gelen bir gorevli var)sonra gazete ekmek istiyorsan ödedigin aidatın(ki bu aidatın emsallerinin oldukca üzerinde)gazete ekmek istiyorsan ayrıca 60 tl daire basına servis parası ödemek bana cok fahis ve hatta soygun gibi geliyor.
aidat makul olup ekstra hizmetin bedelini bu hizmeti isteyenler ödese onu anlarım veya 5-10 tl sembolik bir bedeli ama ayda 60 tl sadece gazete ve ekmek getirmek icin dusunsenize 30 daire istese 1.800 tl yapar ve bu is gunde 1 saati ayıran bir adam tarafından 100-200 tl ye yapılır geri kalan para bence soygundur.
soyak da eve borek siparisi veriyorsunuz gel kapıya(apartman degil site kapısı)burdan al diorlar eger o firma 200 tl iceri servis bedeli odeyip kart odemediyse.annem ayagı kırıkken ve mısafırı gelmısken boyle bır durum yasadı,kaldıgı durumu sız dusunun.
bundan benim gibi rahatsız olacaklar bu platform vasıtası ile bu durumu ogrensın istedim,şikayeti olmayan için zaten sorun yok
esas olan ev almadan yan faktorlerı ve sonra can sıkıcı olabilecek durumlarıda insanların incemesi gerektigini soyleme istegim.
saygılarımla
not:cok guzel ve basarılı bir site ellerinize saglık….

Kötü birsey mı bu anlamadım?? İstemiyorsanız gidip dışardan alin, niye şikayet ediyorsunuz anlayamadım?

Soyak eve gazete-ekmek gibi bakkal urunlerini sadece kendisi satiyor ve bunu icin aidat haric ayda 60tl istiyor
Vermezsen sabah git kendin al diyor,mavisehir1.etapda durum bu
Sizde bu sekilde para harcamak istiyorsaniz mutlaka soyaktan ev alin ama almadan bu tur detaylari unutmayin
Aidat+bakkaliye+su pompasi vs adi altinda bakin bakalim her ay ne oduyorsunuz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.