Kategoriler
Genel

İzmir Satılık Konut Fiyatlarında Son Durum – Ocak 2011

2 ay geriden gelen ve en son Kasım 2010’da yayınladığım İzmir Konut Fiyatları analizime devam ediyorum.

Sayfayı takip edenler ve üye olanlar bilir, 2010 Mayıs ayında Kazandıran Ev Almanın Sırları başlıklı bir yazı dizisi yapıp, sadece emlakgurmesi.com üyelerine İzmir’de prim yapacak bölgeleri email ile bildirmiştim. Eğer o yazıyı okuyanlardansanız aşağıda Reidin.com sayfasından aldığım grafik tahminlerimde pek de yanılmadığımı göreceksiniz.

Eylül 2010’dan Ocak 2010’a İzmir’de fiyatlar nasıl değişti? Benim yükselecek dediğim Yeşilova, Gaziemir, ve Çiğli’de yükselmiş 🙂
Sadece Örnekköy’de yanılmışım gibi gözüküyor ama onun da niye olduğunu anlayacağım. Analizde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.

2011.1.1 İzmir Konut Fiyatları

“İzmir Satılık Konut Fiyatlarında Son Durum – Ocak 2011” için 2 yanıt

Metin bey merhaba, üyeliğinizde bir problem yok. Bu arada, bu sayfada yetkili falan yok 🙂 bizbize takılıyoruz.
Yukarıdaki arama kutusuna Yeni Girne yazarsanız bu bölge hakkındaki uzun zamandır yazdığım fikirlerimi inceleyebilirsiniz.
Kolay gelsin.

Sayın Yetkililer,

Böyle bir siteyi bizlere sunduğunuz içn çok teşekkür ediyorum. Üye olmak için formu dolduruyorum ama bir hata verip e-mail adresimi kabul etmiyor. Umarım arıza düzeltilir ve üyeliğim kabul edilir

Bu arada bir konuda fikrinizi almak istiyorum ;

Biz Örnek köy de Yeni Girne caddesi civarından ev almak istiyoruz. Bu arada o bölgede İmbatlı mahallesinde bir hastane inşaatı başladı. Medikal Park Hastanesi yapılıyor. Bu hastane o bölgedeki yaşamı hızlandıracak ve emlak fiyatlarını yükseltecek gibi bir söylenti var. Ben de daha önce aradığım birkaç evi aradım fiyatlar %20-25 artmış.

Sizin bu konu ile ilgili düşünceniz nedir. İnşaatı bitmek üzere olan Medikal Park Hastanesi (ki bu hastaneye Türkiye’nin en büyük özel hastanesini yapıyoruz diyorlar), Buradan ev almamamızı önerirmisiniz.

Ayrıca bu bölgedeki kiralık ve satılık dükkan fiyatlarında da önemli bir artış var. Büyük bir hareketlilik gözleniyor burada.

Saygılar sunar yardımlarınızı beklerim.

Metin Ölmez

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.