Kategoriler
Emlak Siteleri Genel İlk defa ev alacak olanlar

Sosyal medyayı en iyi kullanan İzmir’li konut projeleri!

İzmir konut projeleriÖzellikle genç ve çalışan müşterilerin proje proje dolaşmaya vakti olmadığını hala anlayamayan firmaların gözardı ettiği internet ortamında, bazı projeler diğerlerine göre çok daha aktif.

Biraz merak, biraz da işimden dolayı google alerts sayesinde İzmir’deki konut projeleri ile ilgili internette çıkan tüm haberlerin özetini her gün email ile takip ediyorum.
Emlakgurmesi.com, Evlenmeuniversitesi.com ve Palmiyepark.com aracılığı ile biz de kendi çapımızda birşeyler yaparken, İzmir’li diğer projelerden bu işi daha kurumsal ve düzenli yapanlar da mevcut.
Gün geçmiyor ki 35. Sokak projesi hakkında yeni bir haber, yeni bir bülten önüme çıkmasın. Gerek facebook sayfalarında, gerekse emlak sitelerini besledikleri proje hakkındaki haberleri ile sanal ortamda devamlı güncel ve göz önünde kalmayı çok iyi beceriyorlar. Geçenlerde gerçekleştirdikleri yaza hoşgeldin partisi son 3 gündür her taraftan haber olarak düşüyor.

Kavuklar Bayraklı Tower da bu işi düzenli ve disiplinli yapanlardan. Dış cephe kaplamalarını bile haber yapabiliyorlar. Her ne kadar göz önünde kalmayı ve unutulmamayı çok iyi becerseler de, facebook sayfalarında paylaştıkları öneriler okula giden çocuğa öğütler tadında.

Bu iki iyi örneğin haricinde bence kötü örnekler de var; mesela, Gaziemir’i yeniden inşa eden Dasif neredeyse hiç haber olamıyor veya olmuyor. İzmir’de beğendiğim projelerin başında gelen, yine yeterince internette haberi olmayan diğer bir proje de Mavişehir Modern. Belki de ihtiyaç duymuyorlardır, bilmiyorum.

Geçenlerde canlı yayına çıktığım Emlakkulisi programında kendi Palmiye Park projelerimizden daha fazla hakkında konuştuğum Folkart da bu işi pek takmayanlardan gibi gözüküyor.

2-3 sene süren bir projenin yeni kalması ve yeni hissi vermesi için projelerin kendilerini her gün güncellemeleri, müşterilerin önünde kalmaları gerekiyor. İnternet ortamı ve sosyal medya bunu yapmak için en uygun ve ucuz ortam.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.