Kategoriler
Konut Projeleri

Gölpark Bolluca 3. Mahalle’de 760 bin TL’ye!

Gölpark projesinin 3. Mahalle’sinde minimum konut fiyatı 760 bin TL!
 Gölpark Bolluca 3. Mahalle’de 760 bin TL’ye!

Bolluca’da 450 bin metrekare alana kurulan Gölpark projesinin üçüncü mahallesinde fiyatlar 760 bin liradan başlıyor.  Maksimum fiyat ise 1 milyon 775 bin TL. 

Birinci mahallede yaşamın başladığı Gölpark projesinin ikinci mahallesinde de teslimler önümüzdeki Eylül ayında yapılacak. 

Neo Yapı’nın inşa ettiği Gölpark projesi 6 mahalle olarak planlandı. 1. mahalle, mimari konseptleri birbirinden farklı, büyüklükleri 278 metrekare ile 412 metrekare arasında değişen, 8 tipte toplam 80 evden oluşuyor. 

İkinci mahallede büyüklükleri 190 metrekare ile 384 metrekare arasında değişen müstakil evler oldukça geniş bahçelere sahip. 

Gölpark 3. Mahalle’deki evlerin büyüklüğü ise 183 metrekare ile 384 metrekare arasında. 60 evden oluşan 3. mahallenin de inşaatı ve satışları devam ediyor. Evler Kasım 2013’te sahiplerine teslim edilecek.

NeoGölpark İstanbul’da, okul öncesi yaş grubuna hitap eden bir eğitim kurumu da Eylül 2012’de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Neo Yapı’nın NeoGölpark İstanbul projesindeki öncelikli hedefi, çağdaş standartlardaki bir yaşamı bir lüks olarak değil, erişilebilir ve sürdürülebilir bir hayat tarzı olarak sunabilmek. NeoGölpark İstanbul, altyapısı, kullandığı 1.sınıf malzeme ve sistemler, çağın ve ev sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik üst yapı ve sosyal donanımlarıyla, hem sosyal, hem sportif, hem sağlıklı, hem konforlu, hem de doğanın içinde bir yaşamı tek bir çatı altında sunuyor.  

Doğa kadar doğal bir yaşam vaat eden NeoGölpark İstanbul’da daire fiyatına, bahçeli ve müstakil bir ev sahibi olacak, değerli zamanızı evin bakımı, temizliği, idaresi yerine ailenize, sevdiklerinize, kendinize ve de dostlarınıza ayırabileceksiniz. 

212 685 08 07

www.neogolparkistanbul.com

Kaynak: http://emlakkulisi.com/golpark-bolluca-3-mahallede-760-bin-tlye/128178

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.