Kategoriler
Konut Projeleri

Seba İnşaat konut projeleriyle Bodrum’u uçuracak!

İstanbul projeleri ile eş zamanlı olarak Bodrum’da da faaliyet gösteren Seba İnşaat, bölgedeki konumunu, denize sıfır yeni yatırımları ile güçlendirdi

İstanbul projeleri ile eş zamanlı olarak Bodrum’da da faaliyet gösteren Seba İnşaat, bölgedeki konumunu, denize sıfır yeni yatırımları ile güçlendirdi. Gündoğan, Yalıkavak ve Güllük’te üç yeni konut projesini hayata geçirecek olan grup, Bodrum’un mimari dokusuna uygun, doğası ile iç içe, lüks konut projeleri tasarlıyor. Bodrum projelerinden sorumlu Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Nedim Keçeli, gerçekleştirdikleri Bodrum yatırımları ile İstanbul’da olduğu gibi ‘marka projeler’ yaratmayı hedeflediklerini ifade etti. Keçeli, ayrıca Seba İnşaat’ın, Bodrum’un değerine, uzun yıllardır inandığım ve bölgedeki yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

Seba Farilya Evleri

Bodrum yarımadasının, en değerli ve nezih yerleşim bölgelerinden, Gündoğan koyunda bulunuyor.

Denize sıfır olarak konumlandırılmış, 10 bloktan oluşan proje, 7 bin 255 metrekare arsa üzerinde toplamda 32 daireden oluşuyor.

Yaşamın başlayacağı projede 8 adet 2+1,4 adet 4+1,12 adet teras daire ve 20 adet bahçe dubleksi bulunuyor. Ayrıca projede, özel güneşlenme terasları, iskele, kumsal, health club ve vitamin bar da yer alıyor.

Seba Green Evleri

Bodrum’un tarihi yel değirmenleri ile ünlü Yalıkavak’ta, Seba İnşaat tarafından toplamda 20 bin metrekarelik alana kurulan Seba Green Evleri’nde yaşam başladı. Proje, 5 farklı tipte toplam 44 villadan oluşuyor. Villalar, toplam 333 metrekarelik A tipi, 229 metrekarelik B tipi, 174 metrekarelik C1-C2 tipi, 143 metrekarelik D1-D2 tipi ve 109 metrekarelik E tipi olarak seçime sunuluyor. Denize sıfır projelendirilen Seba Green’in, özel plajı, yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, hobi odası, çocuk oyun parkı, otoparkı ve site sakinlerine kiralanabilir 5 adet odası bulunuyor.

Seba Peninsula Evleri
Seba İnşaat’ın Bodrum’daki en son yatırımı olan Güllük’te, 36 dönüm üzerinde 134 villadan oluşacak proje, havaalanına 15 kilometre uzaklıkta Ada Bükü koyunda yer alıyor. 2013 Haziran’da yaşamın başlayacağı proje, Maya Köyü ve Regnum Bargilia projelerine komşu. Özellikle yabancı yatırımcılara da açık olan proje bu yıl eylül ayında başlayacak.

Yurt dışında tanıtımlarının yapılması planlanan Peninsula Evleri’nde toplu satış imkanı da sunulacak.

Kaynak: http://www.hurriyetemlak.com/seba_insaat_konut_projeleriyle_bodrum%e2%80%99u_ucuracak!/emlak-yasam-sektorden-haberler/8b9ATLZmvTo=/Ks1koaHZTSk=

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.