Kategoriler
Konut Projeleri

Sur Yapı Exen İstanbul’da 228 bin liraya stüdyo daire!

Çamlıca’da hayata geçirilen Exen İstanbul, Sur Yapı imzası taşıyor. Projede stüdyo daireler 228 bin liradan başlıyor

Bu hafta konuk olduğumuz Çamlıca eteklerindeki Exen İstanbul’un hedefi “yapıldığı bölge dışında da var olmak.” 650 milyon dolarlık bir yatırım olan projenin yüzde 65’i satılmış. Bu satışın yüzde 15’i İstanbul dışındaki illere yapılmış

Çamlıca, İstanbul’da yaşayanlar için de dışarıdan gelenler için de nefes alma noktası. Sur Yapı, Çamlıca eteklerindeki 1038 konutluk projesinde, “her kim, nereden ve ne tarz bir taleple gelirse gelsin, kendi ekseninde istediği yaşamı kurgulayabilmesini amaç edindik” mesajı veriyor.

İddiaları, İstanbul’un değil Türkiye’nin projesi olmak.

Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımı Büyük ödülü’nü, halk jürisi ile aldığı gün doğru yolda olduklarının altı çizilmişti.

Projenin yüzde 65’i satılmış ve bu satışın yüzde 15’lik kısmı İstanbul dışı illere yapılmış. Exen İstanbul, Kadıköylü bir işadamının yanı sıra Etiler’den, Kemerburgaz’dan da talep alıyor ise bunun altında yatan, arazinin değeri ve projenin başarısı. Boğaziçi Köprüsü’ne 5, FSM Köprüsü’ne 10 dakika uzaklıkta bulunan parselin bir avantajı da finans, yaşam, iş merkezlerine olan yakınlığı. Yatay ve düşey yaşamı aynı parsel içinde kurgulayan Exen İstanbul’da Bünyamin Derman diğer projelerinde olduğu gibi yine yönlere ve hâkim rüzgâra duyarlı bir yerleşim kurgulamış.

44 katlı rezidans bloku 491 lüks daireyi barındırıyor. Yatay bloklar arazi etrafında orta avluyu tanımlayacak biçimde 8-13 kat arasında değişen yüksekliklerde.


GÖRÜŞ ALANLARINI KAPATMAMIŞLAR

Marmara Denizi, Adalar ve iki köprüyü aynı anda perspektife alabileceğiniz yüksek blokta stüdyoların yanı sıra, yatay bloklarda 547 konut içinde bağımsız girişi olan bir dubleks daire bulmanız mümkün. Farklı yaşam biçimleri aynı proje içinde kimsenin mahremiyet alanına dokunmadan çözülmüş.

Yani birbirinize değmeden istediğiniz yaşam tarzını kurgulayabilirsiniz.

Tercih sizin. Yatay bloklar gerek zeminde gerek ara katlarda ve çatıda parçalanarak dinamik bir kütle yapısı ortaya koyarken aynı zamanda yeşili üst kotlara taşıyor.

Tüm yerleşkede yaşam alanları birbirinin görüş alanını kapatmadan, güneye ve yeşile cepheli.

25 bin metrekare açık alanda; 7 bin metrekare gölet, meydanlar, 8 adet çocuk oyun alanı, fun golf, macera parkurları, 3 dönümlük erik, kiraz bahçeleri, güneşlenme çayırı, mini futbol sahası ve tenis kortu, bisiklet parkurları gibi çok zengin bir dış yaşam sunuluyor.

Trafikten izole iç avlunun ölçeği oldukça büyük. Yatay bloklarda her daireye 11-45 metrekare arasında değişen yeşil kat terasları verilmiş. Açık yüzme havuzunda mevsimi uzatmak için güneş panellerinden yararlanılıyor. Kapalı sosyal tesisin en önemli özelliği ise bir şehir kulübünde rastlayabileceğiniz boyutlarda 450 metrekarelik fitness salonu.


33’ÜNCÜ KATA KADAR DEKORASYONLU DAİRELER

 Firma, konut çeşitlemesi gibi iç tasarımda da farklı seçenekler sunuyor. Tüm malzemeler birinci sınıf, estetik ve kullanışlı. Rezidanstaki konutlar, 33. kata kadar dekorasyonlu, sonrası için bitirmeye hazır halde teslim ediliyor.

Esin Tümer/Habertürk

Kaynak: http://www.hurriyetemlak.com/sur_yapi_exen_istanbul%e2%80%99da_228_bin_liraya_studyo_daire!/emlak-yasam-sektorden-haberler/LYat0lg%2e%2D7Q=/Ks1koaHZTSk=

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.