Kategoriler
Konut Projeleri

Trump Towers konforlu bir yaşam sunuyor!

Modern evler için ‘daha az daha fazladır’ konsepti ile yalın tasarımların hissedildiği residence daireler, doğal ahşap malzeme kullanılarak tasarlanan ‘doğaya dönüş’ konseptli daireler ve klasik, şık tasarımlı ‘sofistike’ daireler bulunuyor.

Avrupa’nın ilk Trump projesi olma özelliğine sahip Trump Towers istanbul, A plus residance katları ve sunduğu yaşam alanlarıyla lüks yaşamı arzulayanların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor.
 
Trump’ın Avaıpa’da ki ilk projesi olan ve İstanbul’da şehrin kalbi Mecidiyeköy’de aktif ve elit bir yaşam tarzı sunan Tramp Towers İstanbul, Brigitte Weber imzası taşıyan 39 katlı residence kulesi ile sakinlerine bambaşka bir dünya sunuyor.
 
Stil sahibi ve geniş seçenekler sunan Trump Towers İstanbul, ikonik mimarisi, özgün iç dizaynı, yüksek teknolojik özellikleri ve sunmuş olduğu çok özel hizmetlerle sadece yeni bir residence projesi değil, aynı zamanda yepyeni bir hayat tarzı vaat ediyor.
 
Trump Towers birbirinden özel hizmetleri ile ayrıcalığa dönüşüyor

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme ve işletme şirketlerinden Trump markasının tecrübesi ile Trump Tovvers’ta özel yönetim sistemi ayrıcalığı yaşanıyor. Resepsiyon, vale, güvenlik, teknik ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra 7 gün 24 saat Beyaz Eldiven concierge hizmeti ile daire sahiplerinin her ihtiyacının uluslararası standartlarda anında karşılanması sağlanıyor. İleri teknoloji ve kaliteli malzeme kullanarak kullanıcıya konforlu bir yaşam ve çalışma alanı sunan Trump Towers, kişiye özel 16 bin 800 şişelik kapasitesi ile Türkiye’nin ilk residence kavı olma özelliğini taşıyor. Türkiye’de kapılarını yeni açan dünyanın en büyük fitness markası Pure Fitness ise 3 bin 300 metrekarede residence’da yaşayanlara ve ofis çalışanlarına sabahın erken saatlerinden itibaren özel hizmet sunuyor.
 
Daireler konseptlerin tarzını yansıtıyor…

İç dekorasyonda farklı stillerde teknoloji alt yapı ile zenginleşen Trump Towers Residence daireleri farklı yaşam alanı alternatifleri sunuyor. Modern evler için “daha az daha fazladır’ konsepti ile yalın tasarımlann hissedildiği residence dairelerinin yanı sıra daha doğal ahşap malzeme kullanılarak tasarlanan ‘doğaya dönüş’ konseptli daireler ve klasik, ışıltılı evleri tercih edenler ise ‘sofistike’ tasanmların hâkim olduğu her tarza uygun seçenekler ile taşınmaya hazır daireleri istediği zaman teslim alabiliyor.
 
Trump Towers İstanbul Residence, AVM, office ve sosyal yaşam alanları ile yepyeni bir dünyanın kapısını aralıyor… Trump Towers İstanbul Residence, ofis ve AVM olarak planlanmış bir yaşam konseptini hayata geçiriyor. Bu bölümler arasındaki sinerji, yaşayanlara büyük avantaj sağlarken lüks yaşamı size sunuyor.

Figen Nalan Özkan / Hello Türkiye

Kaynak: http://www.hurriyetemlak.com/trump_towers_konforlu_bir_yasam_sunuyor!/emlak-yasam-sektorden-haberler/W2vcO3y0z0Y=/Ks1koaHZTSk=

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.