Kategoriler
Konut Projeleri

Maritza Rezidans’ta 480 bin TL’ye! Teslimler Ekim’de!

Maritza İnşaat, Milimetrik İnşaat ve Meriç İnşaat ortaklığında inşa edilen Maritza Rezidans projesinde banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları konut alıcılarını bekliyor…
Maritza Rezidans'ta 480 bin TL'ye! Teslimler Ekim'de!

Maritza İnşaat, Milimetrik İnşaat ve Meriç İnşaat tarafından 5 bin 800 metrekare inşaat alanı ve 2 bin 600 metrekare bina alanı üzerinde Ataşehir’de hayata geçirilen Maritza Residence projesinde inşaat çalışmaları Şubat 2011’den bu yana devam ediyor.

Teslimlerinin bir aya kadar yapılmasının beklendiği Ataşehir Maritza Residence projesinde 18 katlı tek blok yüsekliyor. Sadece 2 oda 1 salon konutlardan meydana gelen proje kapsamında yer alan konutların büyüklükleri 120 metrekare olarak tasarlandı. Evlerin net büyüklüğü ise 99,8 metrekare.

Banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları sunulan Maritza Rezidans’ta 48 adet konut bulunuyor. Konutların fiyatları ise 480 bin liradan başlıyor ve 600 bin liraya kadar yükseliyor. Adalar ve Marmara Denizi manzarasının hakimiyet sürdüğü proje kapsamında çift katlı toplam 4 bin metrekarelik 2’şer araçlık kapalı otopark mevcut durumda.

Projenin sosyal alanları;

-Spor salonu

-Yürüyüş parkuru

-Fitness salonu

-Çocuk parkı

-Kapanabilir açık yüzme havuzu

-Buhar odası

-Spa

-Sauna

Satış Ofisi tel: (216) 322 51 51

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Dilek Sabancı Caddesi G/1 Sokak KÜÇÜKBAKKALKÖY/ATAŞEHİR

www.maritzainsaat.com

Yağmur Başak KARA

Kaynak: http://emlakkulisi.com/maritza-rezidansta-480-bin-tlye-teslimler-ekimde/133912

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.