Kategoriler
Konut Projeleri

Sarphan Finans Park Rekor Kazanç Sağlayacak

İstanbul Finans Merkezi’nin hız kazanması, Sarphan Finans Park’ta yerini alan iş çevrelerine azami düzeyde kazanç sağlıyor
Sarphan Finans Park Rekor Kazanç Sağlayacak

İstanbul'da yükselen birbirinden farklı yaşam ve iş merkezi projeleri arasında Ataşehir'de yer alanlar, İstanbul Finans Merkezi'nin bölgede kurulacak olmasından dolayı bu merkezlerden ofis ya da konut alanlara astronomik kazanç sağlıyor. İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbinde yer alan Sarphan Finans Park ise en çok kazandıran projelerin başında geliyor.

Sarphan Finans Park sosyal donatıları, kampanya bilgileri ve tüm detaylar burada!

Türkiye'nin yeni finans merkezi olarak tasarlanan ve hızla projelendirilen İstanbul Finans Merkezi'nin Ataşehir'de kurulacak olması, bölgede faaliyet gösteren markalı konut üreticilerinin hayata geçirdiği iş ve yaşam merkezlerinin yoğun ilgi görmesiyle sonuçlanıyor. İstanbul'un en karlı bölgesi konumuna yükselen Ataşehir'den ofis ya da konut alanlar azami kazanç elde ederek çok kısa bir zaman diliminde yüzde 100'ü aşkın kara geçmiş bulunuyorlar.

Alıcılarına büyük kazanç sağlayan merkezlerin başında ise Sarphan Finans Park geliyor. İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbinde yer almasının avantajıyla henüz tamamlanmadan sahiplerine yüzde 100'ün üstünde kazanç sağlayan Sarphan Finans Park, kazanç getirisinde de rekora koşuyor. Satışların yüzde 80'inin tamamlandığı Sarphan Finans Park'ta yer almak için Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen kuruluşları birbirleriyle yarışıyor ve bu yarıştan kazançlı çıkıyorlar. Sarp Group'un Sarphan Finans Park'ı satışa sunduğu tarih göz önüne alındığında ise alıcıların net kazancının birkaç katına çıktığı görülüyor.  

Daima kazandıracak
Toplam 13 kattan oluşan Sarphan Finans Park Ofis'te 4 kat otopark, lobi, resepsiyon, her türlü teknik donanıma sahip ofisler, süs havuzu, ön ve yan cephelere bakan ofislerde teraslar ve kat bahçeleri, panoramik asansörler, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Kat bahçelerine açılan ofis katlarının ferah bir iş ortamı yarattığı, toplam 123 ofisten oluşan Sarphan Finans Park Ofis, iş ve ekonomi dünyasının tam kalbinde olmanın avantajlarını beraberinde getiriyor, şirketlerin değerine değer katmayı hedefliyor.  

İstanbul'da olası en şiddetli deprem için simülasyon testine tabi tutulan, beklenmedik şiddetli bir fırtına ya da yangın için de simülasyon uygulamaları yapılan ve testleri başarıyla geçen Sarphan Finans Park, iş çevrelerine ultra lüks konforun yanı sıra İstanbul'un en güvenilir, en sağlam ofis alanlarını sunarak da fark yaratıyor.

Yaşam konforunu zirveye taşıyor
54 katlı mimarlık harikası Sarphan Finans Park Residence'ta ise her türlü rezidans hizmeti, Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarının yer alacağı alışveriş merkezi, şık sosyal mekanlar, yeşil peyzaj, kapalı ve açık havuz, spor kompleksi, fitness salonu, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları, 10 katlı otopark, bodrum katlarında her daire için depo alanı, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı, yangın yönetmeliğine uygun sprinkler yangın söndürme sistemi, daireden daireye ve daireler ile mağazalar arasında kapalı devre iletişim gibi hayatı kolaylaştıran birçok özel imkan bulunuyor.

Sarphan Finans Park Residence'ın her türlü ihtiyaca cevap veren, ince bir zevkle tasarlanmış stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 ferah ve geniş dairelerinde en küçük ayrıntısına kadar eksiksiz bir konfor sunuluyor. Toplam 340 konutun yer aldığı Sarphan Finans Park Residence'ta konut alanları stüdyo dairelerde 40 m2, 1+1 dairelerde 62-65  m2, 2+1 dairelerde 98-140 m2, 3+1 dairelerde ise 118-173 m2 arasında değişiyor.

Dünyanın 1 numarası
2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde "Beş Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi", 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde dünyanın bir numaralı gayrimenkul projesi ilan edilen Sarphan Finans Park, İstanbul Finans Merkezi'nde standartları zirveye taşıyan beş yıldızlı yaşam ve iş merkezi olarak iş çevreleri başta olmak üzere merkezde yer almak isteyenlere avantaj üstüne avantaj sunuyor.

 

Kaynak: http://www.milliyetemlak.com/haber/Sarphan-Finans-Park-Rekor-Kazanc-Saglayacak/haber.html?haberID=12393

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.