Kategoriler
Soru Cevap

sevim yazıcı Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

sevim yazıcı: Serdar bey önce cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Soyak siestada 9o metrekere 2+1 190 bin fakat kredili alındığı için dairede ipotek var.Ben peşin alacağım.satıcı diyorki ben 150 bin lira verip kredi borcunu bankaya gidip yatıracaz çözüldükten sonra tapuyu bana verecekmiş.bunun daha güvenli olması için başka yol yokmu nasıl güvenebilirim.Soyak siesta 3-5 sene sonra prim yaparmı?İlk etapta kızım oturacak fakat ileride ya kiraya vereceğim yada satacağım kolay olurmu?Birde soyak optimums var 2+1 80 metrekare 266 bin aralık 2013 teslim.Biri bitmiş proje diğeri yapım aşamasında ben kesinlikle oturmayacağım siz hangisini önerirsiniz fiatları nasıl

Serdar Dağıstan: Prim potansiyeli yüksek projeler değil. Çok daire var sizin gibi yatırımcılara ait. İpotek kaldırma işlemi biraz sıkıcı. Bence siz önce ipotekli olarak almaya çalışın, kişinin parasını ipotek kalkarken verin. Yani tapu ilk önce sizin üzerinize ipotekli olarak geçsin, siz bunun karşılığı olarak satıcı ile bir sözleşme yapabilirsiniz, tapu size geçtikten sonra bankaya gidip kişinin borcunu kapatır ve bankaya ipoteğin kalkması için başvurursunuz. Siesta\’da Soyak\’tan satılık, daha kolay alım işlemi olabilecek daire kalmamış mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kategoriler
Soru Cevap

sevim yazıcı Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

sevim yazıcı: Ben İstanbulluyum ve İstanbulda yaşıyorum.Kızım İzmirde dokuz eylülde asistan bu sene düğünü olacak.İzmirde soyak siestadan ev almak istiyorum iyi bir yatırımmı olur sizce yoksa İstanbuldan mı alayım.Birde ipotekli ev ne kadar güvenli ve alınırmı ipoteğini ben çözdürsem vs. Teşekkürler..

Serdar Dağıstan: Şu an Soyak Siesta\’da çok cazip ödeme koşulları sunuluyor. Oturmak için düşünürseniz bence daha uygun olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.