Kategoriler
Genel İzmir Konut Projeleri

İzmir’de Nereye Yatırım Yapmak Lazım?

Fiyat GEİzmir’de önümüzdeki 5-10 senelik dönemde en fazla değerleneceğini tahmin ettiğim bir bölge var. Yatırımcı iseniz veya oturmak için bile ‘şimdi alıyım sonra değerlensin’ diye düşünüyorsanız okumaya devam ediniz.Emlak Gurmesi’nin soru cevap kısmına en çok gelen sorudur; ‘100.000 TL param var, üzerine bir miktar kredi de kullanabilirim. Sizce İzmir’de nereye yatırım yapıyım?’

2008 yılının Temmuz ayında Gaziemir’de Palmiye Park Gaziemir projesine başladığımızda Gaziemir’in önümüzdeki 5 – 10 sene boyunca ne kadar değerleneceğini sebep – sonuç ilişkileri kurarak tahmin etmiştim. O zamanlarda Gaziemir’e yatırım yapanlar İzmir’in geneline göre daha fazla kazandı.

Fiyat GE

Peki önümüzdeki 5 – 10 sene boyunca İzmir’de bir Gaziemir daha var mı?

CEVAP: Var. Hem de Gaziemir’e göre değerlenme potansiyeli çok daha yüksek. Hem de Bayraklı gibi sadece en üst gelir grubuna değil, daha geniş bir yatırımcı kitlesini çekebilecek fiyatlarda. Bahsettiğim bölge hakkında detayları önümüzdeki günlerde yavaş yavaş açıklayacağım. Takibe devam ediniz efendim.

“İzmir’de Nereye Yatırım Yapmak Lazım?” için 5 yanıt

Ama yani yazının başlığını ilgi çekmek için mi böyle yapıyorsunuz ? Zaten takip ediyoruz bir de haberi okumak için sayfanıza geldiğimizde sorunun (başlığın) cevabını en sonda bile alabilsek iyiydi…. gizlice bana mesaj atın uzun vadede izmir planım var biliyorsunuz 🙂

Takipçilerinize alım konusunda öncelik tanımanızı bekliyorum. Bütçem el verirse İnşallah bu projenizden daire almak istiyorum.

Ayrancılar Torbalı mı acaba yeni ev aldım da oradan 🙂 Birde Fekrek çayı projesi varmış sanırım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.