Kategoriler
Genel

Ezel ve Behlül’den Öğrenmemiz Gereken 3 Şey! (Ev alırken…)

Hiç televizyon seyretmeseniz bile, eğer uzaylı değilseniz, siz de bu arkadaşların adlarını ve şöhretlerini duymuşsunuzdur. Ezel düzgün ve güvenilir adam, Behlül aşık ve kayıp bir karakter.

Ben 2 diziyi de belki 3 defa seyrettim ama buna rağmen neler olup bittiğini gazetelerden, muhabbetlerden vs… takip edebiliyorum.

Eğer ev almak gibi sorumluluğu yüksek ve önemli bir karar verecekseniz, Ezel ve Behlül’den öğrenebileceğiniz 3 önemli şey var;

1. Güven!:
Ezel’in Behlül’e göre daha çok sevilmesinin sebebi oturaklı duruşu ve sağlam karakteri sayesinde verdiği Güven duygusu. Sarı çıban Behlül amcasının karısına aşık olup aynı evde yaşamaya ve kırıştırmaya devam edebilecek kadar kaypak ve güvenilmeyecek bir karakter. Ev alacağınız şirketi inceleyin, sahipleri ile tanışın, daha önceki işlerine bakın, çalıştıkları bankalarla, belediyelerle, taşeronlarla konuşun; şirketin duruşu ve tarzı Ezel’e mi daha yakın, Behlül’e mi, ona göre karar verin!

2. Dış Görünüş!:
Genç kızlar Behlül’ü Ezel’e göre daha çok beğeniyorlarmış! Sarı saçlarından olsa gerek. Ben bunu etraftaki bi ton keko müteahhitin yaptığı yerli yersiz cam giydirme cephelere benzetiyorum. Yaptıkları çirkin şeyleri kapatmak için dayıyorlar renkli camı, binayı evden daha çok büroya çeviriyorlar. Dış görünüşe aldanmayın, Behlül’le başbaşa kalmayın! Ezel’in eskimeyen bir tipi var, alacağınız evde ve binada da aynı klasik özellikleri arayın.

3. Samimiyet ve Sadakat!
Behlül’ün Bihteri öpmesi 1.5 sezon sürdü, koçum Ezel daha 5. bölümde öpüverdi adını bilmediğim kızı! Ezel duygularında samimi ve sevdiği kıza sadık kaldığı için yaptığının doğru olduğunu biliyordu; Behlülcük ise vicdan azabından ne yapacağını iyice şaşırmıştı. Ev alacağınız inşaatçı firmada da aynı özelliği arayın; öpüşmeyin ama, bu insanlar samimi mi, müşterilerine ve sözlerine sadık mı diye sorun kendinize ve etrafınıza!

Behlülcüler, var mı ondan öğrenmem gereken hiç bişey?

“Ezel ve Behlül’den Öğrenmemiz Gereken 3 Şey! (Ev alırken…)” için 2 yanıt

Serdar,
bu kadar bağlanır magazinle ev satışı !!!! tebrikler nüktedan ve zeki bağlantılar için 🙂
AYDA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.