Kategoriler
Genel

Alaçatı Satılık Emlak – Yardımcı Olur musunuz??

Geçen hafta Aysın abi aradı; ‘Çok nazik bir bayan aradı; Alaçatı’da satmak istediği bir evi varmış, ne yapacağını bilemiyormuş… Etrafına sormuş, Serdar’ı ara demişler…Palmiye Park‘ın telefonunu bulmuş Kendisini aramanı istiyor’
Kendimize Gurme diyoruz, sayfanın taa tepesinde, sağında solunda her tarafta Satılık Emlak vs… yazıyor; o zaman Gurme göreve!
Buna rağmen benim şakacı kardeş Ece’den şüphelenmedim değil, sever benimle dalga geçmeyi. Kendisi muntazam aralıklarla Emlak Kulisi’nden bana veya Tebeşir bey dediği Tebernüş bey’e garip garip sorular atar, hatta mahalleliyi de işe kattığını sanıyorum artık.
Neyse, ben yine de aradım; cidden çok nazik bir bayan açtı, benim kardeş değil! Kendisi 7 sene önce Alaçatı’da eski bir taş ev almış emekliliğinde taşınmak için… Kendi zevkine göre yenilemiş, süslemiş, cennet yapmış ama planlar değişmiş. Şimdi İstanbul’a taşınması gerekiyormuş. Arkadaşları Alaçatı çok değerleniyor daha satma diyormuş. O da kararsız kalmış, bana danışmak istemiş.
Kendisine evi satarsa ne yapacağını sordum, o parayla İstabul’a taşınıp ev alacağını söyledi. Ben de o zaman arkanıza bakmayın, istediğiniz fiyata yakın bir rakam bulduğunuzda satın geçin dedim. Alaçatı zaten primini yaptı, hatta Çeşme Marina‘nın açılması ile bence artık Alaçatı’daki satılık emlaklarda değer kaybı bile olabilir. Sanırım kendisi de benim gibi düşünüyormuş, içi rahatlamış ben de aynı cevabı verince.
Bekara karı boşamak kolay, bu sayfadan sallayıp duruyorum ama sonuçta sorumluluğum yok; en doğru cevabı insan kendi içinde verir.
Herkese iyi haftasonları.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.