Kategoriler
Emlak Kulisi

orhan turkmen  Emlak Kulisi üzerinde sormuş

orhan turkmen :merhaba serdar bey kentsel dönusum alanına gıren bölgede yerımız var satıs yöntemıyle tapu rayıc bedelı gercek değer üzerinden gösterebilirmıyız ıstımlak edılme ıhtımalıne karsılık gercek değerını alabılmek için selamlar

Serdar Dağıstan : 
Raiç bedel ne ise istimlak ederken o değerden alacaklardır. Sizin daha yukarıda bir değer göstermeniz pek çözüm değil ama istimlak etmek istedikleri değere itiraz edip mahkeme açabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kategoriler
Emlak Kulisi

orhan turkmen  Emlak Kulisi üzerinde sormuş

orhan turkmen :merhaba serdar bey izmir bayraklı fuat edip baksi mahallesınde kentsel dönusum sınırları içerisinde 160 metre kadar yerımız var.Dönuşüm için ihale yapıldı ama beledıyeyı aradığımızda tatmin edici bılgı verilmıyor o bölgede yasayanların coğunun tapusu var dönusum tokı kanalıylamı olacak yada netten ve basından takıp edebildığımız kadarıyla ıstanbul fıkırtepede olduğu gıbı buyuk ınsaat gruplarıyla catır catır pazarlık edıp kazan kazan yöntemı ilemı olacak eğer kazan kazan yöntemıyle ise kat karsılığımı yoksa toplam ınsaat alanı metre karesı uzerındenmı anlasmak uygundur cevabınız ıcın tesekkur eder calısmalarınızda kolaylıklar ve basarılar dilerim.

Serdar Dağıstan : 
Herkes aynı soruyu birbirine soruyor. Henüz hiçbirşey bilmiyorum. Toplam inşaat metrekaresini sizin bilmeniz çok zor; en temizi kat karşılığı ile daire seçmeniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.