Kategoriler
Emlak Siteleri Genel

Yarın Canlı Yayındayım!

25 Mayıs Cuma günü Skytürk360 kanalında Türkiye’nin ilk ve tek günlük emlak programı olan Emlakkulisi.tv‘de Tebernüş Kireçci ile canlı yayındayım.

Program saat 12:30’da başlıyor. Skytürk360 Digiturk 43. kanalda, DSmart 95. kanalda, Kabloluda S 26 bandında izlenebilir.

Programda İzmir Gayrimenkul piyasasını, Palmiye Park projelerini ve Emlakkulisi.com’dan gelen bazı soruları konuşacağız.

Vakti olanları beklerim.

Not: Ne kadar kızaracağıma dair iddiaya girenleri ayıplıyorum…

“Yarın Canlı Yayındayım!” için 2 yanıt

Serdar bey merhaba,
Öncelikle hoş sohbetiniz ve verdiginiz değerli bilgiler için çok tesekkurler. Siz mavisehir’in depreme dayanıklılığı hakkında açıklama yapacaksın soz başka tarafa doğru yon değiştirdi. Çocuklu bir aile olarak Karşıyaka tarafından ev almak istiyoruz ancak güvenlik ve depreme dayanıklılık acısından hangi bölgeyi önerirsiniz? (Mavisehir, Bostanli ve Karşıyaka acısından değerlendirdiğinizde). Çok tsk.

Orkun bey seyrettiğiniz için teşekkürler. Mavişehir ve Karşıyaka’nın sahil şeridinin zemininin depreme dayanıklı olmadığını bilmeyen yok, eminim siz de biliyorsunuz. Bostanlı’da onlarca yatık bina var. Ama, özellikle yeni şartnamelere göre yapılan yeni binalarda en gelişmiş temel sistemleri kullanılmakta; bu projelerden herhangi bir tanesinin tanıtım ofisine gittiğinizde size bu sistemleri mühendis gibi anlatırlar. Tabii bunların hepsi teorik hesapların ve laboratuvar deneylerinin pratik hale dönüşmüş şekli; umarım uygulamalı olarak bu temellerin sağlamlığını ve işlevselliğini yaşamak zorunda kalmayız. Güvenlik olarak tabii ki neredeyse tüm Karşıyaka’yı öneririm, ama depreme dayanıklılık olarak riskinizi en azından biraz daha azaltmak için yeni ve gelişmiş temel sistemleri kullanan yeni projelere yönelmenizi öneririm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.