Kategoriler
Çiğli İlk defa ev alacak olanlar İzmir Satılık Ev Yatirimlik Ev

İzmir’de konut yatırımı yapmak isteyenler için 2 haber!

İzmir’de gayrimenkul yatırımcıları için haftasonu çok önemli 2 haber vardı. Her ikisi de Çiğli ile ilgili ve her ikisi de özellikle arsa ve konut yatırımı yapmak isteyenler için önemli fırsat habercileri!

Geçtiğimiz Ekim ayında Hürriyet’te yayımlanan ‘Kuzey mi Güney mi?‘ yazımda bahsettiğim Çiğli ve civarının gelişimi ve değerlenmesi  tahminlerim yavaş yavaş hayata geçiyor.

İlk haber Gediz Üniversitesi ile ilgili. Gediz üniversitesi mevcut kampüsünü büyütüyor ve 2. yeni bir kampüsü de Çiğli’ye getiriyor.  Haberin detayları için buraya tıklayınız.

2. ve bence daha da heyecanlı haber ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Gediz Üniversitesi tarafından Çiğli Atatürk Organize Sanayi bölgesinde yapılacak teknopark ile ilgili! Haberin detayları için buraya tıklayınız.

İzmir’de mevcut altyapı yatırımlarının çoğunluğunu alan Çiğli ve çevresi için, özellikle kaliteli iş gücünü çekecek olan Üniversite ve teknopark yatırımları, Çiğli’nin kısa vadede çok değerleneceğinin bir göstergesi.

Üniversitelerin genişlemesi ve teknopark ile Çiğli ve civarına gelecek olan genç nüfusa yönelik yaşam ve eğlence alanlarına yatırım yapmanızı öneririm.

ESBAŞ’ın, Ege Serbest Bölgesi, Gaziemir’e yaptığı etkinin daha fazlasını Çiğli’ye bekleyiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.