Kategoriler
Konut Projeleri

Ayışığı Vadi’de Ramazan’a özel yüzde 11 indirim! 157 bin TL’ye!

Demir İnşaat, Ramazan ayına özel bir kampanya başlattı. Ayışığı Vadi Evleri’nde ev alanlara peşin alımlarda yüzde 11 indirim, peşinatı 11 ay sonra ödeme imkanı sunuluyor
Ayışığı Vadi'de Ramazan'a özel yüzde 11 indirim! 157 bin TL'ye!

İnşaat sektöründe 28 yıldır başarılı projeler üreten ve Beylikdüzü bölgesine değer katan nitelikli konut projeleriyle öne çıkan Demir İnşaat, Ramazan ayına özel bir kampanya düzenliyor. Firma, Beylikdüzü merkezde konumlanan, her türlü konforun ve lüksün düşünüldüğü Ayışığı Vadi Evleri projesinden konut alanlara, 11 ayın sultanına özel olarak peşin alımlarda yüzde 11 indirim uyguluyor ya da peşinatı 11 ay sonra ödeyebileceği gibi 11 ay içerisinde ödeme fırsatını da sunuyor. Bayram sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, konut alan herkese beşi bir yerde kampanyası dahilinde Franke marka ankastre beyaz eşyalar hediye ediliyor. 

Ayışığı Vadi projesinde 1+1 daireler 157 bin liradan, 2+1 daireler 228 bin liradan, 3+1 daireler 261 bin liradan, 4+1 daireler 586 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İnşaatının yüzde 70’i tamamlanan ve Mayıs 2013’te sahiplerine teslim edilecek olan Ayışığı Vadi Evleri’nin yüzde 75’i satıldı. Günden güne değer kazanan Beylikdüzü’nde konumlanan projeden hem yatırım hem de oturum amaçlı daire alanlar ise şu an yüzde 30 ila yüzde 40 arasında kâr elde etmiş durumda. Proje, Metrobüs hattının Beylikdüzü’ne kadar uzatılmasıyla birlikte daha da değer kazanıyor. Üstelik projede yaşam başladıktan sonra metrobüse ücretsiz servis uygulaması da olacak.

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Bayram sonuna kadar devam edecek kampanyamız ile ev hayallerinin 11 ayın sultanı Ramazan’da gerçeğe dönüşmesini hedefliyoruz. Bu nedenle hem peşin alımda yüzde 11 indirim ya da peşinatı 11 ay erteleme imkanı sunarak her ihtiyaca yönelik farklı seçenekler oluşturmak hem de bir bayram armağanı olarak ankastre beyaz eşyaları hediye etmek istedik.” diyor. Projede standart olarak verilen Franke marka ankastre ocak-fırın ve davlumbaz ürününe ek olarak beşi bir yerde kampanyası kapsamında konut satın alan herkese ankastre mikrodalga, bulaşık makinesi ve buzdolabı hediye edilecek. 

Ayışığı Vadi Evleri bünyesinde; çeşitli büyüklük ve özellikte 489 konut, zengin ve iyi planlanmış spor ve sosyal yaşam alanları, eğlence üniteleri, alışveriş ve ticaret birimlerini barındırıyor. Projenin yüzde 70’i yeşil alan, spor tesisleri ve sosyal yaşam alanlarına ayrılıyor. Her blokta 1’inci ve 5’inci katlar arasında teraslı daireler yer alıyor. Sosyal tesisler içinde; hamam, sauna, buhar odası, masaj salonu, jakuzi, kreş ve çocuk kulübü, çocuk havuzu, açık oyun parkı, kapalı oyun alanı yer alıyor. Ayrıca basket ve voleybol sahaları, tenis kortu, masa tenisi, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness center ve vitamin bulunuyor. Cafe, restaurant, sinevizyon salonu, bay-bayan kuaför, terzi, kuru temizleme, vale hizmetleri, oto kuaför ve özel market servisi ise diğer hizmetler arasında… Daire teslimlerinden sonra hizmete başlayacak olan site sakinlerine özel ücretsiz servisle ise metrobüsün yanı sıra alışveriş merkezlerine, markete kolayca ulaşım imkânı sunulacak. 

444 2 116 

0212 853 70 70 

http://www.demirinsaat.com.tr 

Kaynak: http://emlakkulisi.com/ayisigi-vadide-ramazana-ozel-yuzde-11-indirim-157-bin-tlye/130564

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.