Kategoriler
Konut Projeleri

Sarissa İstanbul’da 885 bin TL’ye! Teslimler bir ay sonra!

Önümüzdeki Ağustos ayının sonunda konut teslimleri başlayacak olan Sarissa İstanbul projesinde fiyatlar 258 bin TL ile 885 bin TL arasında değişiyor
Sarissa İstanbul'da 885 bin TL'ye! Teslimler bir ay sonra!

Ataşehir Şerifali’de yükselen Sarissa İstanbul projesi AKS Yapı imzası taşıyor. Projede son konutların satışları devam ediyor. Projedeki minimum daire fiyatı 258 bin TL, maksimum daire fiyatı ise 885 bin TL olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanımına uygun olan projede peşinat bedeli üzerinden yüzde 7, kredi bedeli üzerinden yüzde 4 indirim yapılıyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin bulunduğu Sarissa İstanbul projesinde dairelerin alanları 49 metrekare ile 259 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Ataşehir Sarissa İstanbul projesinde Sarissa Wellness Club adı verilen bölümde jakuzi, sauna, masaj odası, Sarissa Sport Club bölümünde mini golf sahası, masa tenisi, çok yönlü spor sahaları, mini futbol sahası, bay-bayan soyunma odaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis kortu, fitness center yer alıyor. 

Sarissa İstanbul projesi ismini Hitit uygarlığının önemli yerleşim merkezi “Sarissa” kentinden aldı. 19 dönümlük alana kurulan Sarissa Ataşehir projesi Mimar Han Tümertekin tarafından tasarlandı. 19 ila 20 katlı 5 bloktan meydana gelen Sarissa İstanbul projesinde 417 konut bulunuyor. 

0216 415 12 10

 

http://www.sarissa.com.tr

 

http://www.aks-yapi.com/

 

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/sarissa-istanbulda-885-bin-tlye-teslimler-bir-ay-sonra/130563

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.