Kategoriler
Konut Projeleri

Güneşli Koridor’da ön satışlarda yüzde 10 indirim! 156 bin TL!

Bir süredir ön talep toplanan Sur Yapı’nın Güneşli projesinde ön satışlar başladı. Projenin ismi de açıklandı

Güneşli Koridor'da ön satışlarda yüzde 10 indirim! 156 bin TL!

Güneşli Corridor adı verilen Sur Yapı Güneşli projesinde ön satış süreci yüzde 10 indirimle başladı. Stüdyolardan 4 oda 1 salon dairelere kadar farklı konut tipleri bulunan Güneşli Koridor projesinde fiyatlar 156 bin liradan başlıyor, 1 milyon 115 bin liraya kadar yükseliyor.

” İçinden Hayat Geçer” sloganıyla hayat bulan Güneşli Koridor projesinde teslimler 2014 yılında başlayacak. Projede dairelerin alanları 42 metrekare ile 337 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 505 konutun bulunduğu Güneşli Corridor projesi 270 milyon TL yatırım değerine sahip bir proje. Projenin inşaat alanı 78 bin metrekare olarak tasarlandı.

7 blok halinde yükselen Güneşli Corridor projesinde alışveriş mağazaları, cafe, restoran ve sosyal yaşam alanları bulunacak. Basın Ekspres Yolu’na ve Atatürk Havalimanı’na yakınlığıyla dikkat çeken Güneşli Koridor projesi yapımı devam eden M3 Kirazlı-Aksaray (M1 üzerinden) ve M5 Kirazlı-Başakşehir Metro hatlarının kesişim noktası olan Kirazlı istasyonuna 1,5 kilometre mesafede yükseliyor. 

Güneşli Koridor projesinin ticaret merkezi katı herkesin kullanımına açık bir alan olarak iki cadde arasında bağlantı oluşturuyor. Seçkin mağaza ve dükkânların yer alacağı alışveriş merkezi caddesinde mağazalar karşılıklı düzenlenerek, kolay ve keyifli bir alışveriş geçişi sağlanıyor.

Suryapı Güneşli Corridor projesinin sosyal alanlarında açık ve kapalı havuz, dinlenme alanları, güneşlenme alanları, soyunma odaları, sauna, çocuk oyun alanları bulunuyor. Projedeki otopark alanları blokların altında yer alacak. Otoparktan katlara direk ulaşım sağlanacak. 

0212 651 16 63

http://www.suryapi.com/

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/gunesli-koridorda-on-satislarda-yuzde-10-indirim-156-bin-tl/128856

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.