Kategoriler
Konut Projeleri

Maximoon’da Ramazan kampanyası! 89 bin TL’ye, yüzde 5 indirimle!

Bahçeşehir’in iddialı konut projeleri arasında yer alan Maximoon Evleri’ni hayata geçiren YalçıntepeGroup, projede11 ayın sultanı Ramazan ayına ve bayrama özel olarak yüzde 5 indirim uyguluyor
 Maximoon'da Ramazan kampanyası! 89 bin TL'ye, yüzde 5 indirimle!

Maximoon’da konut ve residence’larda 89 bin TL’den başlayan, işyerlerinde ise metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirim olacak. AyrıcaMaximoon’dan ev sahibi olmak isteyenler kişiye özel ödeme planı ile ne kadar peşinat vereceklerini, nasıl taksitlendirme yapacaklarını da kendileri belirliyor.

Atatürk Havalimanı’na 17 dakika, TEM Otoyolu’nun yeni gişelerine 400 metre, E5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta konumlanan Maximoon’da1+1’den 3+1’e kadar farklı seçeneklerde toplam 1.560 konut yer alıyor. Projede ayrıca 321 dairenin yer aldığı MaximoonResidenceve toplam 86 ticari birimden oluşan Maximoon Çarşı adlı açık alışveriş merkezi bulunuyor.Maximoon Çarşı’da işyeribüyüklükleri 50 ve 1.750 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

YalçıntepeGroup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe,“Bahçeşehir’in merkezinde konumlanan ve niteliklerine kıyasla çok uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa sunduğumuz projemizdebaşlattığımız yüzde 5 indirim ve kişiye özel ödeme planı kampanyamız Ramazan Bayramı sonuna kadar geçerli olacak.” diyor. 

Renkli bir dünya sunuyor…

Süs havuzu ve köprülerle renklendirilmiş peyzaj alanlarının yer aldığı Maximoon’un sosyal tesisleri içinde; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitnesscenter, vitamin bar, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve SPA salonları yer alıyor. Proje; cafe, restaurant, bay-bayan kuaförü, terzi, kuru temizleme, vale ve lostra hizmetleri, çiçekçi, eczane, pet shop, banka bulunuyor. Maximoon’un en önemli özelliklerinden bir tanesi de D1, D2 ve C bloklarında bulunan kat bahçeleri… Site sakinleri kat bahçeleri sayesinde kendilerine ait yeşil bir dünya kurma fırsatına sahip oluyor. 

Maximoon’a444 34 18 numaralı telefondan ya da www.maximoonevleri.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz. 

Kaynak: http://emlakkulisi.com/maximoonda-ramazan-kampanyasi-89-bin-tlye-yuzde-5-indirimle/130000

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.