Kategoriler
Konut Projeleri

Vadi İstanbul’un satış ofisi yapılıyor! Ekim’de satışta!

Evyap Fabrikası arsası üzerine kurulan Vadi İstanbul projesinin satış ofisinin yapımına başlandı. Projenin Ekim’de satışa sunulması bekleniyor
Vadi İstanbul'un satış ofisi yapılıyor! Ekim'de satışta!

Vadi İstanbul projesi nerede?

Ayazağa Cendere’de bulunan Evyap Fabrika arazisi üzerine inşa edilecek olan Vadi İstanbul projesinin satış ofisinin inşaat çalışmaları başladı. Avrupa Konutları, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu ortaklığında yapılacak olan Vadi İstanbul projesi toplam 3 etaptan meydana geliyor.

Vadi İstanbul

Vadi İstanbul’un bulunduğu bölgenin havadan görüntüleri için;

http://havadanemlakvideo.com/nerede/aydinli_yapi_kelesoglu_insaat/vadi_istanbul_satis_ofisi_yapiyor-6337.html 

3 etapta 3 bin konuttan oluşması beklenen Vadi İstanbul projesinin satışları önümüzdeki Ekim ayında başlayacak. İlk etapta 50 bin metrekarelik alana kurulan Vadi İstanbul projesinin ilk etabında 1.100 konut yer alacak. 1+1’den 4+1’lere kadar farklı daire tiplerinin bulunacağı projede dairelerin alanları 65 metrekare ile 240 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Vadi İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 3 bin dolar ile 3 bin 500 dolar arasında farklılık gösteriyor.

2016 yılında tamamı teslim edilecek olan Vadi İstanbul projesinin ikinci etabında otel, ofis, rezidans, hastane ve alışveriş merkezi yer alacak. 

http://www.avrupakonutlari.com.tr/

Sinem ÖZTÜRK/Emlakkulisi.com

Kaynak: http://emlakkulisi.com/vadi-istanbulun-satis-ofisi-yapiliyor-ekimde-satista/130005

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.