Kategoriler
Konut Projeleri

Elite City’de 249 bin liraya! Son daireler!

Atakent ve Pendik’te inşasına devam ettiği Elite markalı projeleriyle markalı konut projeleri arasında özel bir yer edinen Şua İnşaat, 13 Ağustos Pazartesi günü düzenlediği iftar yemeğinde yılın ilk yarısını değerlendirdi…
 Elite City'de 249 bin liraya! Son daireler!

20 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Şua İnşaat, teslimlerine yaklaştığı Elite City ve inşasına devam ettiği Elite Side projelerinde başarılı bir satış grafiği sergiledi.

13 Ağustos Pazartesi günü düzenlediği iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Şua İnşaat Satış & Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı; “Atakent’te inşasına devam ettiğimiz Elite City projemiz büyük beğeni topladı. Projenin %80’i sahiplerini buldu. Teslimlerine Kasım ayında başlayacağımız Elite City projemizin son dairelerini de satış sunduk. Bunun yanı sıra Pendik’te konumlandırdığımız Elite Side projemizle de önemli ölçüde bir satış grafiği yakaladık. Mimarisi ve proje özellikleriyle dikkat çeken Elite Side projemize gelen talepten memnunuz. Bununla birlikte Elite markamızla konut projeleri arasında her zevke hitap eden, kaliteli projeler sunan bir marka olarak konumlandık. 2012’nin ilk yarısı bizim için hedeflerimiz doğrultusunda tamamlandı. Teslimlerine başlayacağımız Elite City projemiz ve inşasına devam ettiğimiz Elite Side projemizle yılın ikinci yarısını tamamlayacağız.

İSTANBUL’A SEMBOL BİR PROJE KAZANDIRACAĞIZ

Yaklaşık 1 milyon metrekare arsa üzerinde karma bir projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Sarıcalı; “Önümüzdeki dönem hedeflerimiz arasında 3 projemiz yer alıyor. Mimarisi ve konumları itibariyle İstanbul’un en önemli projeleri arasında yer alacak ve sembol niteliği taşıyacak geniş ölçekli Kartal projemiz ile farklı lokasyonlarda yer alacak konut projelerimiz olacak. 2 yıl içinde 6 bin konutu hayata geçirme hedefimiz var. Bu doğrultuda hazırladığımız projelerle “Elite” markamızı daha da ileri taşımayı ve sektördeki payımızı genişletmeyi hedefliyoruz.” dedi.

ELITE CITY’NİN SON DAİRELERİ SATIŞA SUNULDU

Yoğun bir satış temposuyla %80’inin sahiplerini bulduğu Elite City projesinde teslimlerin yaklaşmasıyla birlikte son daireler de satışa sunuldu. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle birlikte bahçe katlarının da satışta olduğu projede 4, 8, 20 ve 30 katlı binalar yer alıyor. Fiyatların 249.000 TL’den başladığı projede 120 aya kadar %0,99 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.

37 bin metrekare arsa üzerinde projelendirilen Elite City açık ve kapalı sosyal tesisleri, alışveriş birimleri, çocuk merkezi, peyzaj mimarisi ve 24 saat güvenliği ile dikkat çekiyor.

Elite Side projesinde de uygulanacağı gibi tüm cephelerin porselenle kaplandığı Elite City, mimarisiyle bölgenin en dikkat çekici projesi olarak konumlanıyor.

ELITE CITY Satış Ofisi 

Halkalı Atakent Mah. 222. Cd. 

No:1 K.Çekmece / İstanbul 

T: 0212 472 7255 

F: 0212 471 7799

www.elitecity.com.tr

Kaynak: http://emlakkulisi.com/elite-cityde-249-bin-liraya-son-daireler/132072

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.