Kategoriler
Konut Projeleri

Windowist Tower, lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Alternatif çözümleriyle, geleneksel ofis kavramına yepyeni bir bakış açısı kazandıran Windowist Tower, ofiste hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor…
 Windowist Tower, lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Günümüzün hız ve maliyet kontrolü üzerine kurulu iş dünyasının, gelişen teknoloji desteğiyle ortaya çıkardığı yepyeni bir hizmet kolu var: ‘Hazır ofis hizmeti’. Bu alanda Türkiye’deki öncü girişimlerden biri olan Windowist Tower, prestijli ofis hizmeti anlayışı ile bir yıldır başarıyla yoluna devam ediyor. Windowist Tower, tüm teknik altyapısının yanı sıra çevreci özellikleri, konforu, güvenliği ve kişiye özel sunduğu hizmetleriyle ofis yaşamına yeni bir bakış açısı getiriyor.

 

Maslak’ta bulunan 26 katlı Windowist Tower’da iş hayatına ilişkin tüm ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak tasarlanmış ofislerde, kendinizi iş yerinde değil, hayatın içinde hissetmeniz mümkün. Şirket kurulumu, teknik destek, çeviri ve tercümanlık, gelen ve giden posta ve paketlerinizin yönetimi, uluslararası ve yurtiçi kargo, depo alanı kiralama hizmeti, hukuki danışmanlık, muhasebe, oturma ve çalışma izinleri servisi, concierge, kuru temizleme, catering, iskân, baskı ve reklam, uçak ve otel rezervasyonları, çiçek siparişi, ofis için tabela plazada sunulan hizmetlerden sadece bazıları… Ofis hayatının yükünü azaltacak tüm bu hizmetler sayesinde, Windowist Tower çalışanları zamandan ve enerjiden tasarruf ederek hem iş hem özel hayatlarına daha fazla zaman ayırabiliyor.

 

İş dünyasının farklı beklentilerine cevap veren Windowist Tower, iş hayatına adım atan genç girişimcilere, İstanbul dışındaki yerli ve yabancı iş adamlarına ve kadınlarına, merkez ofisleri yurtdışında bulunan şirketlerin İstanbul temsilciliklerine ve günlük kullanıma ihtiyaç duyan iş adamlarına ve kadınlarına hitap ediyor.

 

Çözüm odaklı hazır ofis hizmetleriyle verimliliğinizi arttırmak mümkün

Windowist Tower bünyesinde, yönetici bölümü ayrı olarak dizayn edilmiş 64 adet 5-7 kişilik corner suit ofisler, 23 adet 5 kişilik ofisler, 79 adet 2-3 kişilik ofisler ve 16 adet tek kişilik ofisler barındırıyor. 200 kişilik kapasiteye sahip konferans katıyla fark yaratan Windowist Tower’ın her katında resepsiyon, kişisel asistan, tam donanımlı mutfak, çok fonksiyonlu, yazıcı ve ofis malzemeleri ile donatılmış Xerox Odası, Wi-fi telefon, kablosuz internet, düşük maliyetli telefon görüşmeleri için VOIP telefon sistemi yer alıyor. Ofislerde üstün teknolojik bilişim alt yapısından, doğa dostu kişisel iklimlendirmeye kadar tüm servislerin yanı sıra aidat, elektrik, su, ofis, bina temizliği ve sekreterlik hizmetleri gibi her türlü detay, kullanım bedeline dahil edilerek ücretsiz olarak sunuluyor. 

 

Windowist Tower’da yaşam

 

Bir katı sanat galerisine dönüştürülen plaza içinde ayrıca bistro cafe, restoran, Icebarist gibi sosyal yaşam alanları da yer alıyor. Dünya mutfaklarından sunduğu zengin menüsü ile Windowist Tower’ın alt katında yer alan Gezi İstanbul Maslak, Maslak’ta keyifli bir kaçış noktası oluyor. Haftanın her günü misafirlerine vazgeçilmez lezzetler sunan Gezi Restaurant, özel günlerde ise birbirinden farklı menüleri ile alternatif bir mekan olarak hizmet veriyor.

 

Temalı partilerin ve ünlü konuk DJ’lerin yer aldığı, Icebarist’de ise iş hayatından biraz olsun sıyrılmak ve eğlenceye adım atmak mümkün. Windowist Tower bünyesinde yer alan, Türkiye’nin ilk ve tek buzdan tasarlanmış mekanı olan Icebarist, haftanın yedi günü, müşterilerine kaliteli müzik felsefesiyle hizmet veriyor.

 

Windowist Tower, çatısında yer alan, bölgenin tek yükseltilmiş helikopter pisti ile misafirlerine zaman tasarrufu ve ulaşım rahatlığı sağlıyor. Vale parking başta olmak üzere VIP kalitesindeki diğer tüm hizmetleri ile ayrıcalık yaratan Windowist Tower’da, Heliport’a dilendiği takdirde limuzin servisi ile ulaşım sağlanabiliyor.

 

Toplumsal duyarlılığı ile de ön plana çıkıyor

 

Gelişmiş bir toplumun en büyük göstergesinin, herkesin engelsiz bir hayat sürmesini sağlayacak koşulları yaratmaktan geçtiğini savunan Windowist Tower’da, engelliler için de ofis çözümleri bulunmakta. Metroya direk çıkış kapısı ve metro çıkışına yerleştirilen özel bir asansör sistemi bulunan plaza, engelli misafirlere kolaylık sağlıyor.

 

Windowist Tower, teknik alt yapısı ve gelişmiş hizmetlerinin yanı sıra, atıkların geri dönüşümü konusuna da önem veriyor. Çevreye dost politikasıyla, gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakmayı misyon edinen 360 derece çözüm ortağı, rüzgâr enerjisi ile elektrik kullanımı konusundaki çözümleriyle de fark yaratıyor.

Windowist Tower

 

Eski Büyükdere Cad. No: 26 Maslak İstanbul

+90 212 214 70 00 

www.windowist.com

[email protected]

Kaynak: http://emlakkulisi.com/windowist-tower-lokasyonuyla-dikkat-cekiyor/132070

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.