Kategoriler
Genel

İzmir’e bir gökdelen daha geliyor – Kavuklar Tower!

Geçenlerde emlakkulisi.com‘da bir soru geldi, İzmir’de niye gökdelenler bölgesi yok diye. Bu sene benim bildiğim kadarıyla Folkart ve Kavuklar Bayraklı bölgesinde 2 gökdelene başlıyorlar.

Bu sayfanın takipçilerinden Gülçin Uçar, First Class Real Estate‘in kraliçesi, bir ton gayrimenkul danışmanlık şirketini geride bırakıp Kavuklar’ın projesinin satış ve pazarlamasını kazanmış. 3 günde bir bana SMS ve emaillar ile ofis almam için psikolojik baskı yapmaya başladı bile 🙂

Kavuklar’ın projesinde öncelikli satışlar başlamış, 20 civarında da satış olmuş. Ay sonu kazmayı vuruyorlar. Kendi projelerim haricinde ilk defa başka bir şirketin projesinin öncelikli duyurusunu bu sayfadan yapıyoruz! buyrunuz Gülçin’in kaleminden okuyunuz.

http://www.flickr.com/apps/slideshow/show.swf?v=71649

Serdar Bey selam ,
Binaya ait özellikleri toparladım , bu bilgileri başkasına dağıtmadığımız için sadece sizin okurlarınız faydalanabilecek 🙂
Ayrıca ekte binaya ait resmi de yolluyorum.
Reklam lansmanı Saatchi& saatchi güzel sanatlar tarafından yapılıyor ve ulusal TV kanallarında , gazetelerde sadece İzmir değil Türkiye çapında lansmanı yapılacak , bu da plazanın katma değerini daha da arttıracak .yapımcı firma kalite ile ilgili hiçbir artı masraftan kaçınmıyor , satış ofisinde kullanılacak CRM SİZİN SATIŞ OFİSİNİ SAYMAZSAK iZMİR DE BİR İLK ,yani bu proje İzmir gayrimenkul sektörüne de sadece yapısal olarak değil gayrimenkul hizmeti olarak ta artı değer katacak .Biz sadece satış ofisine gelenlerle satışı değil kişileri yerinde ziyaret ederek sıcak satışı hedefliyoruz … SİZ YILLARDIR BU KONUDA TEK ÖRNEKSİNİZ 🙂  İzmir e ve bana çok faydanız oluyor teşekkür ederim….
Başka bilgiler ve  iç dekorasyon resimleri de çıktıkça sizinle paylaşacağım.
Sadece Sizin bilginiz için : m2 fiyatları xxxxx USD/m2 ortalamasında , ki rakipleriyle kıyasladığınızda oldukça uygun kalıyor , hem fiyat hem de ofis dekorasyon kalitesi ve bina kalitesi olarak rakiplerle kıyaslayınca oldukça avantajlıyız.Ben tüm pazar fiyatlarını ve kalitelerini detaylı olarak araştırdım…..

sevgilerimle
Kavuklar Tower , Ankara Caddesi üzerinde Kavuklar – Nissan Plaza yanında bulunan 6839 m2 lik arazi üzerine inşa edilmektedir. bina yükseliği 86.90 mt. zemin kat alışveriş merkezi , 1.kat food court , 2.ve 14. katlar ise plazada ofislerde çalışanların ihtiyaçlarına hizmet edecek fitness center , facility room , toplantı salonları , sauna gibi tasarımlar ile İzmir de bir ilk olacaktır. Ayrıca güvenlik , resepsiyon , otopark ,jenaratör , 5 asansör ve 1 acil durum asansörü ,  kuru temizleme , temizlik hizmetleri ile plazada çalışanların tüm ihtiyaçlarının çözümü sağlanacaktır. Her katta min. 72 m2 ila max 124 m2 olmak üzere 9 farklı büyüklükte ofis tasarlanmıştır. Ofisler cephelerine göre çoğunlukla deniz manzaralıdır. Ofislerde wc ve mutfak , VRV sistem ısıtma ve soğutma , ayrıca 3 farklı dekorasyon seçeneği ve istendiğinde home office şeklinde kullanılabilme imkanı  ile alıcıların kendi beğenilerine göre ofislere sahip olmaları amaçlanmıştır.Binada kalite ve prestij ön planda tutulmuştur , ofis satış fiyatları sağlanan konfor ve kaliteyle kıyaslandığında oldukça makuldür.Plazanın  2012 sonunda tamamlanması planlanmaktadır.Ofis alımlarında  çok özel   banka kredisi olanakları sunulmaktadır.Daha detaylı bilgi için 0 549 469 0309 dan satış ofisi ile irtibata geçilebilir.     
Not: Fiyat bilgisini merak edenler lütfen yukarıdaki telefondan Gülçin’e ulaşsınlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.