Kategoriler
Genel Siteler

Park Yaşam Mavişehir Yorumlarım – Emlak Gurmesi’nin bir Pazar günü!

Emlak Gurmesi pazar ajanı gezilerimden bir tanesini geçtiğimiz Cuma günü heybetli lansmanı yapılan ve İzmir’in en iddialı projelerinden birisi olacak iddiasıyla basında yer alan Park Yaşam Mavişehir projesine yaptım.

Tanıtım ofisi öncesi ve sonrası gözlem ve düşüncelerimin bazılarını aşağıdaki videolarda, proje hakkındaki yorumlarımı da videoların altında bulabilirsiniz.

Not: Palmiye Park projelerinde web sayfasında fiyat vermiyorum diye bana kızanlar, Park Yaşam Mavişehir’in websitesini bulsunlar bakalım ilk önce! Yetiştiremediler mi, yoksa bilerek mi yapmıyorlar bilmiyorum ama projenin bir websitesi şu an yok.

Tanıtım ofisine giderken

Tanıtım ofisi çıkışı

Proje ciddi büyük ve maliyetli bir proje. Özellikle 4+1 ve 5+1 çatı teras daireleri beğendim. 3+1’lerde sanki bir orantısızlık var; 47m2 salon olan dairenin yatak odaları 11, 13 ve 17 m2. Banyolarda Mavişehir Modern’dekine benzer küçük genel banyo, daha büyük ebeveyn banyosu felsefesini gördüm.

Yer altı otoparkı olması çok güzel. Sosyal alanlar çok ferah ve zengin gözüküyor.

Binaların görselleri İstanbul’daki heybetli projeleri andırıyor; biraz ürkünç.

Projenin fiyatları Mavişehir ortalamasında. Bence Soyak Siesta, Kaya Prestige projelerini etkiler. Mavişehir Modern’i de etkileyebilir diye düşünüyordum ama sanki Modern’in teslimatının yıl sonunda olması ve daire planları bence en büyük avantajı.

 

“Park Yaşam Mavişehir Yorumlarım – Emlak Gurmesi’nin bir Pazar günü!” için 10 yanıt

Merhaba ,

Park yaşamın şu anki satış fiyatlarına göre ilk çıkış fiyatlarını karşılaştırmak istiyorum . sizden ricam , eğer kayıtlarınızda var ise parkyaşam mavişehir de 2+1 134 m2 brüt dairelerin ( bildiğim kadarı ile 3-10 katlar arası en uygun fiyatta idi) başlangıç fiyatlarını öğrenebilir miyim?

Bu arada , karşılaştırmalarınızı , yazılarınızı ilgi ile okudum.

Saygılarımla

Valla takip etmedim. Bu sayfayı takip eden Park Yaşam Mavişehir’li arkadaşlar cevap verebilir diye umuyorum.

Park yaşam mavişehir projesinin internet sayfasından tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Ali kardeş teşekkürler ama bedava reklam yapmak yok 🙂
Burası taraflı bir sayfa!

Mavişehirpark konsep olarak güzel fakat bazı risklere açık,özellikle kalite standartları açısından hayal ettiklerimizi bulabilecekmiyiz?Birim maliyetleri biraz yüksek ama alt yapı maliyetleri belliki maliyetli,böyle bir projede mutfak daha kaliteli marka olmalıydı(Liner dekor veya kale gibi)mutfak malzeme seçimi ve renk güzel ama sanki banko boyları biraz yüksek gibi(mobilyacıya yaptırılmış gibi.,)antre koridorlarda yer hizasında aydınlatma ve balkonda çeşme göremedim.Genelde izmire yakışan bir proje

Açıkçası ben sizden daha çok beğendim. Bana tek garip gelen, salon ve mutfağın genişliği karşısında odaların ufak olmasıydı. Biraz orantısız duruyordu ama ben genel olarak evleri beğendim. Balkonda çeşme koymamaları iyi olmuş, muslukta bir problem olsa soğuktan donsa rezalet çıkıyor. Donmayanı da var ama güven olmuyor.

evler 3+1 standart fiyatlar manzaraya göre 99 – 159 arası değişiyormuş. Yaklaşık 130 000 TL ye 3+1 3 ay içinde yada hemen teslim güzel projeler var mı. Tabii ara kat ve manzaralı. Sanırım çok şey istiyorum 🙁 Özellikle firması olan ermit mühendislik güvenlirmi. Muhit dediniz sıkıntılı. Bunuda biraz açabilirmisiniz. Bugün kısmet olursa şantiyelerine gitmeyi planlıyorum. Tşk.

Kaç m2 evler? Muhit konusunu da kendiniz gittiğinizde görürsünüz. Oraya baktıktan sonra karşı yamaçta Ege Koop’un evlerine bakın, bütçenize uygun hazır ev bulma şansınız var.

merhaba,

Sizden mümkünse bir konuda yorum rica ediyorum. Acaba anıt park sitesi hakkında ne düşünüyorsunuz karlı bir yatırım yada konforlu bir yaşam sunabilirler mi
teşekkür ederim.

Fiyatları nedir? Bölge olarak pek sevimli bir yer değil. Binalar bence çok sıkışık. Oraya gelene kadar daha bir ton seçenek var. Tabii ilk başta sorduğum gibi, fiyatları nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.